Volg ons:
Sales
UWV Scholingsvoucher
Let op: Accreditatie in aanvraag, maar opleiding reeds aan te vangen en af te ronden met een instituutscertificaat.
De SMA module Verkoopspecialist 2 is een goede aanvulling op de module Verkoopspecialist 1. De module Verkoopspecialist 2 verbindt de theorie met de praktijk. Tijdens de module leer je een behoeftegericht verkoopgesprek te voeren. Daarvoor komen een aantal belangrijke thema’s aan de orde. Na afronding van de module kun je nog doelgerichter aan jouw sales carrière beginnen.
De modules Verkoopspecialist 1 en 2 Sales vullen elkaar goed aan, maar zijn ook los van elkaar te volgen.
De SMA module Verkoopspecialist 2 staat vooral stil bij de praktische kant van het sales-vak. Je leert om een behoeftegericht verkoopgesprek te voeren. Je leert meer over klachtenafhandeling. Er komen verschillende theorieën aan de orde, die je leert toe te passen. Waaronder de theorie Buying Grid.
Het berekenen van kortingen is voor jou geen probleem, evenals het inspelen op klantgedrag op basis van klanttypologieën.
Verder maak je na deze module effectief gebruik van Unique Selling Points en kun je een Sellogram opstellen en dit gebruiken.
Er worden verschillende vaardigheden ontwikkelt, zoals het toepassen van fases in een onderhandelingsproces en technieken voor het afsluiten van een verkoopgesprek.
Jij leert tijdens deze module:
De SMA module Verkoopspecialist 2 wordt uiteindelijk getoetst aan de hand van een mondeling examen. Tijdens dit examen worden de praktische vaardigheden van een verkoopgesprek getoetst. Je dient een gestructureerd en behoeftegericht verkoopgesprek te voeren.
Het examen van de SMA module Verkoopspecialist 2 wordt afgenomen door de Sales Management Associatie (SMA).
Meer informatie over de module SMA module Verkoopspecialist 1? Klik dan hier.
Meer informatie over de volledige SMA Opleiding Verkoopspecialist? Klik dan hier.
De SMA module Verkoopspecialist 2 wordt in verschillende vormen aangeboden:
– Een avondopleiding (4 – 6 lesweken, meer dan vijf personen).
De avondopleiding begint om 19:00 uur en duurt tot 21:30 uur.
– Een (zater)dagopleiding (3 lesweken, meer dan vijf personen).
De (zater)dagopleiding start om 10:00 uur en duurt tot 15:00 uur.
– Een intensief traject. Dit traject betreft een groep met vijf personen of minder.
Lees hier meer over dit traject.
*Onze opleidingen omvatten vaak een dagdeel en zijn in veel gevallen 1x per 2 weken. Dit zorgt voor een goede balans tussen studie, werk en privé. Je hebt dan bijvoorbeeld les van 09:00 tot 11:30 uur. In alle gevallen wordt in goed overleg, met docenten en medecursisten, een lesplanning samengesteld. Dit zorgt voor een goede balans tussen werkzaamheden, privé, huiswerk en lesmomenten.
Bepaal zelf wanneer je start! Je ontvangt van ons de boeken, de online leeromgeving en we koppelen je aan een vakdocent die je op afstand begeleidt. Studeren op afstand, maar met persoonlijke aandacht. Je verstuurt je huiswerk middels je online leeromgeving, jouw docent corrigeert het huiswerk en geeft je tips en adviezen. Jij bepaalt waar en wanneer je studeert en je huiswerk maakt. Het examen plan je in op een examenlocatie in de buurt.
Tijdens de eerste les wordt de opleiding, in overleg met de groep, gepland. Deze planning wordt opgenomen in de leeromgeving.
Onderstaande data zijn een richtlijn. De definitieve startdatum en lestijd worden, in overleg met studenten, gepland.
Staat er geen opleidingsstart gepland, neem contact met ons op. Bij ons kun je altijd op korte termijn starten in de regio. Onze medewerkers zien in een oogopslag waar in het land op korte termijn opleidingen en cursussen definitief starten. Bel 040-2485582 of mail info@delaatkenniscentrum.nl.
Ontmoeten we elkaar binnenkort op een van onze leslocaties?
1195,- euro (vrijgesteld van BTW)
Deze bedragen zijn gebaseerd op een minimale deelname van vijf cursisten. Bij minder dan vijf cursisten gaat de opleiding wel van start, maar tegen een andere tariefstelling.
Circa 100,- euro (incl 9% BTW)
De examenkosten bedragen 125,- euro (vrijgesteld van BTW).
Opleiding -en examenkosten zijn vrijgesteld van BTW. Over studieboeken wordt wel BTW gerekend. De gehele opleiding kost 1420,- euro inclusief BTW.
Deze opleiding komt in aanmerking voor het STAP budget. Met dit budget kost deze opleiding nog 220,- euro.